Vad är en SUPER HEINZ?

En Super Heinz är ett system som innehåller 120 olika spel. Systemet innehåller inga singlar så minst två av dina val behöver vinna för att du ska få utbetalning.

Systemet har fått namnet “Super Heinz” då det innehåller sju val istället för sex val som det vanliga heinzsystemet. Som vi har gått igenom innan så innehåller en heinz 57 olika spel, lika många spel som ketchuptillverkaren hainz har ketchupvarianter.

Nu hard det blivit dags att faktiskt berätta vad ett Super Heinz-system faktiskt är:
Super Heinz Bet header part1Super Heinz Bet header part2

 

 

Ett Super Heinz-system består av 120 spel på sju olika val. 21 dubblar, 35 tripplar, 35 fyrlingar, 21 spel med fem val, sju spel med sex val och ett spel med sju val. Ett system för £1 per spel kostar £120 pund att lägga. Ett Super Heinz-system med flervägsspel kostar £240
Nu när vi har gått igenom det så kan vi gå vidare till några exempel.

SUPER HEINZ

Vi har alla sett folk vinna otroliga summor pengar på onlinespel och drömmer om att en dag lyckas göra samma sak.

För att öka dina chanser till vinst så kan det vara smart att prova ett av de mer kreativa flervalsspelen på marknaden. Såna spelsystem gör det möjligt för dig att vinna pengar även om ett av dina val förstör ett monsterspel.

Ett Super Heinz-system kan hjälpa dig nå monstervinsten, men erbjuder även försäkring när spelet inte riktigt når hela vägen. Tack vare att systemet täcker en oerhörd mängd kombinationer av valen på din spelkupong kan du få bra med vinst trots att alla dina val inte vinner.

Nedan följer ett exempel av en Super Heinz som har placerats på Meydan’s Dubai World Cup Carnival Meeting. Vi har valt tävlande till olika odds på varje lopp, vissa favoriter och vissa outsiders.

 

Den totala kostnaden för ett system som kostar £1 per spel är £120. Som du kan se nedan så blir det riktigt bra med vinst om alla val vinner:

 

Då systemet innehåller 120 olika kombinationer av spel kan det vara ganska dyrt att placera, men vinsterna som spelet kan generera kan vara enorma

 

Om du placerar ett vanligt flervalsspel med sju val och alla dina val har odds 3 så får du totala odds 2187. Om du istället placerar alla sju val i ett Super Heinz-system så får du totala odds om hela 16361!

 

Tack vare att systemet täcker flera olika utfall behöver inte alla dina sju val vinna för att du ska få fin avkastning på din investering på £120.

Många spelare har valt att placera ett Super Heinz-system till små insatser i relation till sin bankrulle och lyckats få fina vinster.

Med valen vi ser på bilden nedan kan en Super Heinz för 10p per spel (£12 totalt) ge en vinst på nära £5k om alla val på kupongen vinner!

Det är upp till dig att bestämma vilken strategi du vill använda för att lyckas vinna med Super Heinz-systemet. Då det är så många spel och kombinationer inblandade är det värt att använda en Super Heinz-kalkylator innan du placerar ditt spel så att du får en tydlig bild över vad det kostar och hur mycket du kan vinna.

 

Super Heinz Bet example 1
Nästa gång går vi igenom ett system med fem val och 31 kombinationer, ett så kallat Lucky 31!