Vad är ett FLERVALSSPEL?

Ett flervalsspel är det enklaste sättet att spela på fler matcher på samma spelkupong. Du kan kombinera olika spelval på ett flervalsspel och du väljer själv hur mycket du vill spela för. Ett flervalsspel innehåller alltså bara ett enda spel som innehåller det antar val du har placerat på spelkuåongen. Alla val måste vinna för att du ska få utdelning

 

Låt oss visa exakt vad ett flervalsspel är:
ACCUMULATOR headerACCUMULATOR header

 

Du måste ha två eller fler val på kupongen och alla dina val måste vinna för att du ska vinna. Ett flervalsspel med två val kallas för en dubbel, ett spel med tre val kallas en trippel, ett spel med fyra val för en fyrling, fem val för en femling och så vidare. Du kan max placera 20 olika val i ett flervalsspel.

Ett flervalsspel för £1 per spel kostar £1 då det bara innehåller ett spel.

Hur mycket du får tillbaka beror på oddsen som dina val har, men alla val måste vinna för att flervalsspelet ska sitta

HUR FUNGERAR FLERVALSSPEL

Låt oss kolla på ett flervalsspel som enbart innehåller val till två gånger pengarna. Vi sager att vi har placerat ett flervalsspel för £1 med sex val:
 

 

Val 1: £1 @ 2.00 = £2

Val 2: £2 @ 2.00 = £4

Val 3: £4 @ 2.00= £8

Val 4: £8 @ 2.00 = £16

Val 5: £16 @ 2.00 = £32

Val 6: £32 @ 2.00 = £64

 

Så I det här exemplet är oddset på vårt flervalsspel 64.00. Oddset på ditt flervalsspel kan öka markant med antal val som du adderar beroende på oddsen på dina olika val. Tack vare det kan ett flervalsspel generera riktigt stor vinst!
 

HUR DU FÅR ÖVERBLICK ÖVER DITT FLERVALSSPEL

Exemplet ovan är rätt enkelt då varje val har odds 2.00, men det blir svårare när alla val har olika odds.

Om du har gjort alla dina val och vill se hur mycket det kombinerade oddset blir så kan du använda en flervalskalkylator för att göra livet lite lättare. Allt du behöver göra är att mata in alla olika odds och din insats. 

 

Om du har tvivel kring en eller två av valen på din spelkupong kan kalkylatorn visa dig att det fortfarande är värt att placera ett flervalsspel även om du tar bort de valen!

FLERVALSSPEL PÅ HÄSTKAPPLÖPNING

Ett flervalsspel på hästkapplöpning kan snabbt stiga till otroliga odds, framförallt när prickar många vinnare till odds 2.00 eller högre.

Din insats på £1 kan generera riktigt stor vinst. Låt oss kolla på ett exempel på ett flervalsspel.

Här är ett flervalsspel med sex val från Cheltenham. Kom ihåg att om du dubblar din insats kan du göra om ditt flervalsspel till ett flervägsspel.

Alla val som vi har använt i det här spelet har relativt låga odds, men som du kommer att se så kommer vinsten fortfarande vara stor!

 

 

FLERVALSSPEL PÅ FOTBOLL

Flervalsspel på fotboll är bland de populäraste spelen som finns.

Du kan placera val från alla världens toppligor på samma spelkupong. Premier League, La Liga, Serie A, Champions League, Europa League. Alla stora ligor och turneringar är tillgängliga hos oss

Vårt exempel kommer använda en combination av matcher från europas största ligor:

 

Vi  har kombinerat matcher från England, Spanien, Tyskland och Italien och skapat ett spel med sex val som kostar £1 att placera, och om alla val vinner kommer den generera hela £83,62.

På samma sätt som vi har beskrivit här kan du placera flervalsspel på behöriga marknader på alla sporter

Du kan också mixa & matcha val från olika sporter om du skulle vilja. Nyckeln är att komma ihåg att när du placerar ett flervalsspel så måste ALLA val på kupongen vinna för att spelet ska sitta

Vi låter flervalsspelet avsluta vår översikt över alla olika typer av spel som du kan placera.

ACCUMULATOR example1
Nästa sida I vår bettingguide  kommer gå igenom Arbitragebetting