Oddset Live

alla sporter
18
8
4
1
5
4
1
1
SPELSCHEMA

Fotboll

Sverige Division 2 Norra Svealand

Sverige Division 2 Östra Götaland

1x2

England Premier League

1x2
EvertonWest Bromwich AlbionAlla spelmarknader
52
68'
1.00501.001001.00
avstängd

England Mästerskapen

England League 2

Tennis

Atp Forli Challenger Qualification

12
Gutierrez, OJDougaz, AAlla spelmarknader
36
23
00
Set 2
6.901.07
avstängd
Zeppieri, GPassaro, FAlla spelmarknader
63
00
00
Set 2
1.048.25
avstängd

ATP Rom

12
Berrettini, MRuud, CAlla spelmarknader
64
36
66
10
Set 3
1.442.70
avstängd

ATP Rom Dubbel

European Pro Tennis Series Women

ATP Hamburg Kval

12
Sousa, JPaul, TommyAlla spelmarknader
14
00
Set 1
3.701.22
avstängd

Basket

Volleyboll

Polen PlusLiga

Ryska Cupen Kval

Turkiet TEVL

12
Arkas SporZiraat BankasiAlla spelmarknader
20
2517
Set 2
1.067.25
avstängd

Turkiet TEVL Damer

E-Sport

[CSGO] ESL Pro League Europa

12
G2 EsportsNatus VincereAlla spelmarknader
01
Karta 2 (bäst av 3)
4.301.18
avstängd
BIGENCEAlla spelmarknader
00
Karta 1 (bäst av 3)
1.253.60
avstängd
GODSENTAGO GamingAlla spelmarknader
00
Karta 1 (bäst av 3)
1.911.75
avstängd
HeroicOGAlla spelmarknader
00
Karta 1 (bäst av 3)
1.303.10
avstängd

Rugby Union

Europaiska Rugby Challenge Cup

1x2
Bordeaux-BeglesEdinburghAlla spelmarknader
2011
Andra halvlek
1.0634.008.50
avstängd

Baseboll

Japan Nippon Professional Baseball

Golf

Us Open 2020

Winner market EW: 1/4 odds first 4
Winner
Patrick Reed
5.00
Bryson DeChambeau
5.50
Justin Thomas
6.00
Xander Schauffele
11.00
Jon Rahm
14.00
SEE ALL IN-PLAY OUTRIGHTS

Live betting – den ultimata spelupplevelsen

Det senaste och kanske mest omvälvande tillskottet till modern online betting är livespel. En spelform som utan tvekan revolutionerat marknaden och numera lockar mängder av spelare i takt med att utbudet av livesänd sport också ökat markant i både TV och via livestream.

Live betting förhöjer underhållningsvärdet av vilken typ av sportevenemang som helst och tekniken är numera i princip standard hos alla seriösa spelbolag. Det handlar alltså om möjligheten att lägga oddsspel på pågående matcher ända fram till slutsignalen.

Spela på odds online – ”in-play”

Det är stora skillnader mellan vanligt spel på odds och live betting. Det mest uppenbara är att tidsperspektivet. Medan livespel handlar om att agera i stunden utan särskilt mycket tid till förberedelser kan vanligt oddsspel utföras i lugn och ro med tid till analys och eftertanke. Två skilda världar alltså. Visst är goda förkunskaper kring den aktuella matchen viktigt även inom live betting, men desto större roll spelar förstås vad som verkligen sker på banan eller på planen i realtid.

Att processa denna information och utifrån den basera sin bedömning av när spel ska läggas, på vad och med vilken insats, kräver fokusering och god känsla för spelet. Kombinationen av ett stort intresse för sporten och den påtagliga känslan av delaktighet när man spelar ”in-play” gör live betting till den ultimata spelupplevelsen.

Taktik och live betting strategier

Det är svårt att förmedla tydliga live betting strategier, vilket beror på att det egentligen inte finns någon färdig mall att tillgå. Alla matcher lever sina egna liv och därmed skapas unika situationer där händelseförlopp kan bli mycket svåra att förutse. Det är precis detta fenomen som också gör livespel så fantastiskt intressant och underhållande.

Rent taktiskt kan man ändå påstå att inom live betting gäller det att ofta hålla huvudet kallt och inte låta sig ryckas med i alltför chansartade aktiviteter. Att ha förmågan att pricka in det ”perfekta” oddset utan att redan ha gjort av med hela spelkassan när det dyker upp är förstås en av nycklarna. Under matchens gång kommer det hända saker som får odds att höjas och sänkas hela tiden, så om det rätta ögonblicket för spel redan passerat eller kommer senare är det ingen som riktigt vet.

Att tänka på vid livespel

Förutom erfarenhet av oddsspel samt intresse och kunskap kring den aktuella sporten är det ytterligare en komponent som ger fördelar vid live betting. Använd rätt utrustning för ändamålet. Oavsett om det handlar om livespel på fotboll odds eller kanske i synnerhet ishockey odds, låt inte långsamma internetuppkopplingar eller tröga webbläsare sabba dina chanser till ett bra spel.

Det kan kanske låta överdrivet men faktum är att utrustning som inte håller måttet kan mycket väl bli orsak till missade möjligheter eller rentav felaktiga spel. Inom livespel är lagda spel oåterkalleliga så se till att du får rätt information i rätt tid innan du spelar.

Hitta den rätta känslan

Bara att titta på direktsänd sport kan vara en mycket exalterande upplevelse i sig. Att därtill samtidigt kunna lägga oddsspel i realtid tar det hela till en ny dimension. Som idrottsälskare är detta förstås himmelriket på jorden. Låt nu inte känslorna rusa iväg alltför grandiost ändå. Kyla och finess är också egenskaper som måste aktiveras när det handlar om live betting.

Se över utbudet och välj dina spelobjekt med omsorg. Kolla även aktuella betting kampanjer så du inte missar något förmånligt erbjudande som passar just din spelplan. När detta är gjort, låt spelet komma igång och håll ditt engagemang på en hälsosam nivå. Känn glädjen, spänningen och intensiteten flöda och invänta det rätta ögonblicket. Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.