Ena stunden sitter man och gråter för att laget släppt in ett mål och några minuter senare står man och hoppar, kramas och skriker ut sin glädje efter att ditt lag gjort mål. 
För att bli än mer engagerad i matcherna så finns det oändligt med olika spelalternativ.

På 888sport så erbjuder vi ett flertal olika typer av sportsbetting. Kika in på vår oddssida för att hitta spelet som passar just dig. 

Spela Live

Dagens speltips

Dagens Bästa speltips

Dagens Bästa betting tips

Speltips idag

 

Spela Live

Att spela på sporter har aldrig varit lättare än det är nu. Det traditionella spelet kräver att man lägger ett spel innan match, dvs pre-game men ibland kan det kännas lite för osäkert.

Det kan vara så att man är inte helt säker på lagets/spelarens/underlagets form och skick. Det är först när matchen/tävlingen börjat allt börjar uppenbara sig.

Till exempel kanske man märker, när matchen väl har börjat att båda lagen kanske ofta använder sig spel genom kanterna och då bör sannolikheten öka för att det kommer bli fler inkast än om laget hade spelat centralt.
Att matchen redan börjat betyder som tur är inte ett spelstopp, utan hos 888sport kan du spela live. 

 Att spela på liveodds/livespel är oerhört populärt nuförtiden, spänningen är mycket mer påtaglig och intresset för matchen och varje hörna, inkast och målchans är otroligt högt. Livespelen ger bettaren stora möjligheter att vinna stort genom att läsa av spelet och placera betten efter vad som utläses. Spana in våra spelmöjligheter på

För att spela live kan du enkelt navigera till oddset live för att hitta alla tillgängliga sportevent hos 888sport. För att placeras ett spel är det bara att klicka in på relevant evenemang. Sedan kan du i lugn och ro (eller i stress!) placera dina spel utifrån vad du tror kommer hända.

Att spela på liveodds/livespel är oerhört populärt nuförtiden, spänningen är mycket mer påtaglig och intresset för matchen och varje hörna, inkast och målchans är otroligt högt då spelaren har möjlighet att spela på massa olika instanster under matchen som "Nästa inkast", "nästa hörna" och så vidare. 

Livespelen ger bettaren stora möjligheter att vinna stort genom att läsa av spelet och placera betten efter vad som utläses. Spana in våra spelmöjligheter på

Dagens Speltips 

Som jag nämnde ovan så är det oerhört lätt att lägga ett spel nu förtiden. Tiderna där man var tvungen att promenera till kiosken för att fylla i en blankett är borta sen länge.

Att lägga en lapp innan match är det traditionella sättet att spela. Då har du en del tid att kolla runt och hitta information som gör att du kan placera ett bra spel.

Dagens bästa speltips 

Att lägga ett bra spel behöver inte vara så svårt. Om du kollar upp statiskdelarna av relevanta sportevenemanget så kan du oftast få en bra överblick över situationen.

Navigera till 888sport.se för att hitta den informationen du söker.

Dagens bästa betting tips

En av dem vanligaste sporterna att spela på är fotboll. Det kan vara allt ifrån de stora ligornna som Premier Leage och Serie A till Allsvenskan och Superettan.

Ibland finns det även mer ovanliga spelmöjligheter. Håll ett öga på hemsidan så kommer du hitta något intressant, det kan vi garantera.

Speltips idag

För att hitta intressanta aspekter eller tips så kan du även spana in 888sports blogg på Speltips. Med jämna mellanrum kommer det komma upp artiklar här som kan vara av intresse innan du lägger ett spel.

*Credit for the main photo belongs to Luca Bruno/ AP Photo* 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Allt om Charles Leclerc

Petter Northug

Legenden Marit Björgen

Suveräne Charlotte Kalla

Allt om Anna Haag