Latest Trending

El Clásico

Det är dags för en av fotbollens största matcher: El Clásico. Ett ojämnt Real Madrid gästar Barcelona som nu senast körde över sina motståndare i Champions League
Labib
By Labib Hyder
October 23,2020

The Blues gästar The Red Devils

Nu på lördag vankas det stormatch i Premier League, två lag som börjat säsongen väldigt ojämnt ställs nu mot varandra i en väldigt intressant match som med största sannolikhet kommer bli en högoktanig och fartfylld match.
Labib
By Labib Hyder
October 23,2020

Mästaren möter Lärjungen igen

Pep Guardiola stöter på sin forne assisterande tränare Mikel Arteta när Manchester City tar emot Arsenal i den femte omgången av Premier League.
Afif Hyder
By Afif Hyder
October 12,2020

De bästa italienska talangerna i Serie A 2020/2021

888sport tittar närmare på de inhemska talangerna i Serie A. Det har varit en liten torka när det gäller tillväxten inom italiensk fotboll, men det stundar ljusare tider.
Afif Hyder
By Afif Hyder
October 10,2020

De bästa ultras-fansen i Sverige

Det som skiljer fotbollen från alla andra sporter är den fantastiska supporterkulturen. Volymen är högre, sångerna är bättre, tifon är mäktigare och supportrarnas kärlek till klubben är större. Den klick som brukar ha en särställning bland alla fans är ultrasgrupperingarna
Labib
By Labib Hyder
October 7,2020

Kvartsfinaler i Champions League

Åttondelsfinalerna i Champions League är avgjorda och nu har det blivit dags för alla lag att flyga ner till Portugal för att spela resten av turneringen. Vi tar en titt på alla kvartsfinaler!

Atalanta - PSG

Atalanta är turneringens kanske största utropstecken. Efter en usel inledning så tog Atalanta tag i sig själva under gruppspelets andra halva och tog sig vidare till åttondelsfinal. Där stod Valencia för motståndet, men Atalanta gjorde processen kort med spanjorerna och tog sig enkelt vidare till kvartsfinal. 

888sport
By 888sport
September 21,2020