Det är match mellan Frankrike och Polen i åttondelsfinalen i VM 2022.

Matchen spelas den 4:e december kl 16.00 på  Al Thumama Stadium. 

Frankrike är vidare till slutspelet i årets VM. De regerande mästarna har ju haft det svårt i det efterföljande VM:et men Frankrike vann sin grupp utan att förta sig.

Nu börjar det roliga och Frankrike ställs mot ett Polen som underpresterat i turneringen. Polen tog sig vidare med minsta möjliga marginal.

De blev totalt pulvriserade av Argentina i den sista matchen men lyckades hålla nere siffrorna. Nu får de glömma insatserna i gruppspelet och ta nya tag i åttondelsfinalen.

Om Polen kan hitta tillbaka till sitt normala spel så kommer Frankrike inte få en lätt uppgift men fransoserna är favoriter hur som helst.

Spana in oddset på massor av matcher på 888sport!

Frankrike har ingen Benzema kvar i laget men det kryllar av stjärnor på alla positioner. Det har börjat ryktas om en återkomst för Benz till laget och det skulle spetsa till laget än mer.

Det var lite oro i Frankrike när Theo Hernandez skadade sig på fredagens träning men dem senaste rapporterna tyder på att han kommer att spela från start.

Annars är det inga frågetecken i Frankrikes väloljade startelva och dem är stora favoriter till att gå vidare.

Lewa

Polen tog sig näppeligen till åttondelsfinalen och nu behöver man höja sig rejält när man möter dem regerande mästarna.

I matchen mot Argentina blev man alltför nedtryckta och Lewandowski blev helt isolerad i anfallet. Det gör att Lewandowski kan få sällskap av Milik i anfallet för att inte bli för ensam på topp.

Polen har ett bra lag på pappret och kan man spela på topp så kan Frankrike få lite svårigheter. Spelare som Zielinski och Lewandowski håller yppersta världsklass och kan skapa trubbel för alla lag i världen.

Så som Polen har spelat hittills så kommer det bli svårt för dem att rubba Frankrike. Vi tror fransoserna vinner komfortabelt och med en hållen nolla.

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

Frankrike: Lloris, Kounde, Varane, Upamecano, Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Griezmann, Dembele, Mbappe; Giroud

Polen: Szczesny; Cash, Glik, Kiwior, Bereszynski; Frankowski, Bielik, Krychowiak, Zielinski; Lewandowski, Milik

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.