Det är match mellan Nederländerna och Argentina i kvartsfinalen i VM 2022.

Matchen spelas den 9:e december kl 20.00 på Lusail Stadium. 

Nederländerna tog en komfortabel seger mot ett orutinerat USA i åttondelsfinalen. Depays återkomst till startelvan gav Holland ett helt annat hot i offensiven,

Nu ställs man dock på större prov i form av Argentina som har börjat få igång maskineriet.

Argentina vann mot Australien med nöd och näppe trots att man dominerat matchen under långa stunder. I slutet fick Australien två jättechanser att kvittera och Argentinas alla missade chanser kunde ha blivit kostsamma.

Spana in oddset på massor av matcher på 888sport!

Nederländerna är långt ifrån ett fulländat lag och visar fortfarande upp stora brister i sitt spel. Van Gaal har fått ordning på försvarsspelet men man har stora problem i uppspelsfasen från egen planhalva.

Nederländerna är bra när de får kontra och kan få  upp bollen på motståndarnas planhalva fort. Därifrån är dem sylvassa och detta kan passa mot ett offensivt Argentina.

Men det gäller för holländarna att inte tappa så mycket boll som man har gjort för då kommer Argentina få rejäla chanser.

Di Maria

Argentina har blivit bättre och bättre under turneringens gång. I de första matcherna såg det väldigt statiskt ut i anfallsspelet och motståndarna kunde enkelt neutralisera dem.

Nu har man fått fart på offensiven och skapar mängder med chanser men dem argentinska anfallarna har haft svårt att få bollen i nät.

Den störste syndaren av dem alla har Lautaro Martinez varit. Det är riktig bra målskytt när han är i form men han är alldeles för ojämn. Nu har han hamnat i en av sina återkommande målsvackor och det kanske är bäst om Scaloni använder andra alternativ i anfallet.

Ett VM är väldigt kort och Argentina har inte råd med att vänta på att Martinez ska spela sig i form igen.

Vi tror att Argentina tar segern i den här matchen men väljer ändå att spela på mål för båda lagen. Både Argentina och Nederländerna har de offensiva verktygen för att såra sina motståndare.

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

Nederländerna: Noppert, Timber, Van Dijk, Ake; Dumfries, de Jong, de Roon, Blind; Klaassen; Gakpo, Depay

Argentina: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Acuna; De Paul, Mac Allister; Di Maria, Messi, Fernandez; Alvarez

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.