Förra omgången blev oerhört intressant. 

Vi fick Manchester City med Haaland i spetsen fullständigt köra över United i Manchester derbyt med 6-3. Dagen innan det fick vi se ett London-derby mellan Arsenal och Tottenham. Där var Arsenal oerhört starka och de lyckades vinna med 3-1. 

Även denna vecka blir tuff för Arsenal när man tar emot Liverpool på Emirates Stadium. Tottenham har en lurig match bort mot ett formstarkt Brighton som inte alls blivit sämre efter att Graham Potter lämnat och Roberto De Zerbi kommit in. 

Vi körde som sagt ett wildcard förra rundan och det gör att vi inte kommer kunna byta ut dem två halvskadade spelarna vi har i laget. 

GW 10

 

Målvakt

Denna runda blir det Ward som får vakta kassen när hans Leicester gästar Bournemouth. Raya har en aningen svårare match när han möter Newcastle, så han får nöja sig med en bänkplats.

Spana in fotboll odds på hemsidan!

 

Försvar

Vi kör en 4-3-3 uppställning denna vecka och försvaret kommer bestå av Reece James, Cancelo, Trippier och Guehi. 

Guehi tar en plats bredvid de tre andra formstarka försvarna främst för att vi har halvskadade spelare i laget som med stor sannolikhet inte kommer komma till start.

James

Mittfält

Vi kör som sagt en 4-3-3 denna omgång så det betyder att tre mittfältare ska samsas på mittplan. Vårt mittfält kommer bestå av De Bruyne, Almiron och Mount som vi hoppas äntligen kan komma igång.

Om du vill lägga ett bet kan du följa länken!

Almiron

Anfall

I anfallet hittar vi Kane, Mitrovic och som alltid Haaland. 

Mitrovic är som sagt halvskadad så vi hoppas verkligen att han hinner återhämta sig från den skadan han ådrog sig förra helgen när Fulham förlorade med 1-4 mot Newcastle. 

Som vanligt är det Haaland som plockar kaptensbindeln.

Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

 

Spana in live oddset på 888sport!

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike