Vi ger dig förutsättningarna inför Champions Leagues tredje omgång! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på CL. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

På tisdag har vi två haltande storlag som ska försöka klättra i tabellen efter en usel start på turneringen. 

Real Madrid hade det riktigt svårt förra säsongen efter att Cristiano Ronaldos flytt till Turin, och att döma av inledningen på den här säsongen så kan det bli ännu en tuff säsong för marängerna. Real förlorade CL-premiären mot PSG med klara 3-0 mot ett Paris som saknade Mbappé, Neymar och Cavani. 

Vad som sen skulle vara en enkel hemmamatch förvandlades snabbt till en mardröm när Club Brugge fick med sig en poäng med bud på på Bernabeu. Real reser nu till Istanbul för att ta sig an Galatasaray i en tuff bortamatch. Real Madrid dras med skador samtidigt som tränare Zidane ryktas få sparken om han inte vinner. Galatasaray kan absolut ge ett sårat Madrid en match och du får 5.60 på att de tar alla tre poäng

Tottenham haft en bedrövlig inledning på säsongen. Det som inför säsongen såg ut att kunna vara en outsider till Premier League-titeln ser nu ut som ett sjunkande skepp som Pochettino inte verkar få kontroll på. 

Efter ett par transferfönster utan värvningar öppnade klubben äntligen öppnade plånboken och gav tränare Pochettino lite förstärkningar. Det har dock inte gett effekt alls och laget radar upp dåliga resultat. I Champions League gick de mot en drömpremiär när de tog en tidig 0-2 ledning mot Olympiakos, men tappade den i andra halvleken till 2-2. 

När ett långt ifrån formstarkt Bayern Munchen kom på besök i omgången efter så var det upp till bevis för Tottenham. Det slutade istället med utklassning och förlust med hela 2-7, och Tottenham står kvar på en poäng. Nu kommer grupptvåan Röda Stjärnan på besök och inget annat än seger räknas för Tottenham, frågan är bara hur starkt självförtroendet är efter att de turligt fick med sig ett oavgjort resultat mot Watford i helgen. Oddsen på en skräll från Röda Stjärnan är hela 12 gånger pengarna 

Omgångens mest underhållande match spelas i Milano när Inter tar emot Borussia Dortmund. Inter stod för en otrolig insats mot Barcelona på Camp Nou och borde ha fått med sig poäng efter att fullständigt ha spelat ut Barca i den första halvleken. Barcelona såg relativt tamt ut i stora delar av matchen, men två individuella prestationer från Suarez resulterade i två mål och en vinst för Barcelona. Inter står kvar på en poäng 

Dortmund gjorde också en grym match mot Barcelona hemma i den första omgången och borde ha vunnit. Dock lyckades man aldrig få hår på Ter Stegen, inte ens på straff. Nu gäller det att de får med sig poäng från Milano annars ger man Inter ett bra läge att avancera. Inter måste vinna för ha chans till avancemang och Dortmund är direkt ett lag som klarar av att spela tätt försvarsspel i 90 minuter, så räkna med en chansfylld match!

 

*Credit for the main photo belongs to Bernat Armangue / AP Photo*