Sommarens stora landslagsturnering går av stapeln i Brasilien där några av världens bästa landslag gör upp om Sydamerikas mest prestigefyllda titel! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste Copa America-oddsen. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Copa America ska sparkas igång igen och det är, precis som vanligt, en turnering fylld med stjärnor och storlag som vi får njuta av. Turneringen spelas i Brasilien och det är hemmalaget som får ses som favoriter, trots att de får klara sig utan lagets klarast lysande stjärna Neymar. 

Förra turneringen spelades 2016 och vanns av Chile efter att ha ställts mot Messis Argentina i finalen. Chile vann finalen på straffar och föreställningen om att Argentina inte kan vinna finaler förstärktes ytterligare. De senaste åren har de gått till flertalet finaler men inte lyckats vinna någon. Trots det så får man se Argentina som andrahandsfavorit efter Brasilien med tanke på vilken trupp de besitter. 

Förutom kontinentens klart starkaste lag så har vi några starka outsiders, framförallt Uruguay och Chile. Uruguay vann turneringen 2011 efter att ha utklassat Uruguay i finalen. Trots att de inte har samma starka trupp som då så kan de slå vilket lag som helst på sin dag, framförallt med spelare som Luis Suarez i truppen.

Chile vann som sagt förra upplagan av den här turneringen, och precis som Uruguay så befinner de sig i en generationsväxling där stjärnorna som vann turneringen börjar bli till åren. Alexis Sanchez, chiles största stjärna, har haft ett par usla säsonger med Manchester United och det finns många frågetecken kring hans form. Dock kan han och Chile, precis som Uruguay, slå vilket storlag som helst om de har sin dag. 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike