Barcelona tar emot mästarna på Camp Nou. Det är ett svagt Real Madrid som kommer till Barcelona på darrande ben efter att ha åkt på två raka förluster. 

De senaste åren är det Barcelona som vunnit de flesta av El Clasico matcherna i ligan men förra året var det Real Madrid som totalt sett lyckades bäst. 

 

Real Madrid


Real har haft det väldigt tungt nu på sistone, först åkte man på en förlust på hemmaplan mot nykomlingen Cadiz i ligan för att sedan förlora hemma mot Shakhtar Donetsk i Champions League. Mot Shakhtar låg man under med hela 3-0 efter första halvleken och det robusta försvaret från förra säsongen är ett minne blott. 


Röster från Real Madrids notoriskt krävande fans har redan höjts för att Zidane bör avgå. Säsongen har ganska nyligen börjat men Zidane måste snarast vända skeppet innan det är för sent. 


Real har även varit ganska inkonsekventa i anfallet där all tyngd i princip vilar på Benzemas axlar i och med att Hazard presterat och varit skadad en hel del under hans sejour i Spanien. Om Real ska lyckas få med sig några poäng så gäller det att Benzema och lagkaptenen Sergio Ramos visar vägen.

Hos 888sport kan du hitta flertalet Odds Bonusar.


Ramos har haft en del problem med sitt knä och har tränat enskilt under veckan men allt talar för att han startar mot Barca. Förutom honom så bör Kroos och Asensio ta plats i startelvan som kan se ut så här: 


4-3-3: Courtois, Nacho-Varane-Ramos-Mendy, Modric-Casemiro-Kroos. Vinicius-Benzema-Asensio
 

Barcelona


Även Barcelona har haft en ganska så ojämn inledning på säsongen. Laget började starkt med två raka vinster och de flesta tänkte nog att sommarens kaos var bortglömt, men därefter började det strula först med ett kryss mot Sevilla innan Getafe lyckades skrälla på hemmaplan med 1-0 förra helgen. För att hitta spel på den spanska ligan kan du spana in La Liga odds.


I veckans Champions League match lyckades däremot Barca få igång sitt spel när laget fullständigt krossade Ferencvárosi med 5-1. 


Det bör därmed inte bli några större förändringar från laget som spelade CL förutom att Busquets kommer in istället för Pjanic. I anfallet bör Trincao få fortsätta istället för Griezmann som fortsatt är i extremt dålig form.

4-2-3-1: Neto, - Roberto- Pique-Lenglet-Dest, De Jong- Busquets, Trincao-Coutinho-Fati, Messi

Som vanligt när El Clasico spelas så kommer det bli en väldigt intressant match. Kamperna mellan Messi och Ramos är ju redan legendariska och jag tror att de två spelarna kommer vara nyckelspelarna för dem båda lagen.

I slutändan tror jag att hemmalaget Barca lyckas knipa en seger med 2-1. Passa på att lägga ett bet på El Clasico på Oddset Matchen.
 

*Credit for the main photo belongs to Emilio Morenatti, AP Photo* 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.