Ett lätt skadedrabbat Sverige gästar ett av gruppens svagaste lag och allt annat än tre poäng för blågult vore ett misslyckande. Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste kvaloddsen. Eller varför inte vänta till matchstart och placera liveodds när matchbilden har satt sig?

Sverige ligger för tillfället på en andraplats i gruppen efter en seger i premiären och ett kryss i en galen match mot Norge som slutade 3-3. Gruppettan och grupptvåan kvalificerar sig för EM-slutspelet 2020, och en seger mot Malta skulle hjälpa Sverige att befästa andraplatsen. 

Mittbacksparet Victor Nilsson Lindelöf och Andreas Granqvist brottas med skador. Granqvist är dock med i truppen och förbundskapten Janne Andersson hoppas på att Granen hinner återhämta sig till matchstart. Istället för Victor har Janne plockat in Per Karlsson från AIK.

I anfallsväg ser det desto ljusare ut även om det finns frågetecken kring Robin Quaison som även han har dragits med skadeproblem. Om han inte hinner skaka av sig i tid har Sebastian Andersson från Union Berlin plockats med i truppen samtidigt som John Guidetti återigen har tagits ut. Besök vår sida för odds online där du hittar de senaste oddsen på svenska målskyttar!

Malta bör och ska inte vara några problem för Sverige att spöa, trots skadorna. Men det gäller att inte underskatta Malteserna. Några dagar efter matchen mot Malta ställs Sverige mot självaste Spanien, och att komma in i en sån match med en trepoängare i ryggen hade gett en del andrum. 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content

Inför Liverpool - Leicester

Inför Leeds - Man City

Fantasy EPL omg 17

Bästa Spelare VM 2022

VM 2022: Argentina-Frankrike