Dags för cupfinal i Tyskland där Bayern siktar mot ännu en titel samtidigt som Lepizig jagar sin första titel. För de senaste finaloddsen kan du surfa in på vår sida för all betting och odds på fotboll!

Det har sagt att Bayerns säsong har varit lagets sämsta säsong på flera år, trots att de kammade hem ännu en bundesligatitel på säsongens sista matchdag. Det blåste kyliga vindar i Munchen när nya tränaren Niko Kovac och hans Bayern länge haltade i ligan och blev utslagna redan i åttondelsfinalen i Champions League. 

Några månader senare har laget kammat hem en ligatitel och befinner sig i final i cupen. Att kamma hem en dubbel under sin första säsong som tränare är inget dåligt facit, framförallt när man kollar på prestationerna från Bayerns huvudkonkurrent Dortmund. 

Dortmund hade länge ett stort försprång i ligan och det var ingen som trodde att Bayern skulle lyckas komma ikapp, men tack vare en strålande vår så gick man till slut om och tog ännu en inhemsk titel. Kritiken som kvarstår mot Bayern är att spelet inte alltid har sett strålande ut och att truppen är full med spelare som börjar bli till åren. 

Leipzig är tysk fotbolls nya storklubb. Med red bull som ägare och en gigantisk kassa så har de etablerat sig som en toppklubb med några års raka topp-placeringar. I år har laget återigen placerat sig i toppen av bundesliga och har nu chans att ta sin första titel. 

Lagets första Champions League-äventyr gick inte som väntat och de fick se sig utslagna redan i gruppspelet, men det är inte konstigt då det är deras första säsong i turneringen. Med sin stora kassa, unga trupp och stora supporterskara är Leipzig ett lag som kan etablera sig som en konkurrent till Bayern, något som tysk fotboll behöver. 

Då Bayern inte har sett övertygande ut i år och nu möter ett ungt Leipzig som hungrar efter sin första titel finns det verkligen goda möjligheter till skräll i helgen. Om du vill vänta in matchbilden innan du placerar ditt spela erbjuder vi givetvis liveodds på matchen!

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.