Premier League är tveklöst en av de mest spännande ligorna i världen. Då och då så får vi se matcher som chockar hela världen - och det var exakt det som hände när Leicester, mot alla premier league odds, krossade Southampton med hela 0-9! Men var det den största segern i Premier League-historien? Vi har kollat på sju av de största vinsterna i Englands högstadivision sen 1992.

Newcastle United 8-0 Sheffield Wednesday (1999)

Newcastle var ett engelsk fotbolls bästa lag i slutet på 90-talet och det var ingen jätteöverraskning att the Magpies körde över Sheffield Wednesday.

Sir Bobby Robson hade precis anlänt till St James’ Park, men hans närvaro gav omedelbara resultat. Newcastle gjorde 4 mål i den första halvleken där legendaren Alan Shearer stod för tre av dem-

Innebar det att Newcastle skulle sakta ned? Självklart inte. Newcastle gjorde sitt femte mål tre minuter in i den andra halvleken och gjorde sen sitt åttonde och sista mål i den 84e minuten.

Tottenham Hotspur 9-1 Wigan Athletic (2009)

Om du kollar på en repris av den här matchen skulle du aldrig kunna tänka dig att Tottenham vann med hela 9-1. I halvtid ledde de bara med 1-0.

Sen kom en av de galnaste halvlekarna i ligans historia! Totalt 9 mål gjordes, med 8 för Tottenham och ett enda tröstmål för Wigan som kom efter ungefär en timme.

Jermain Defoe var Tottenhams bästa spelare under den andra halvleken och stod för hela fem mål på 36 minuter. White Hart Lanes trogna fans fick gå hem lyckliga efter att ha vittnat en av klubben mest otroliga segrar.

Chelsea 8-0 Wigan Athletic (2010)

Den första av två Chelseasegrar på listan - the Blues mosade Wigan på säsongens sista dag säsongen 2009/10 där de även vann titeln.

Efter att ha behövt tre poäng för att ta sin tredje titel sen 2004 så tog de ledningen med 2-0 i den första halvleken. Chelsea hade full kontroll på Stamford Bridge men det skulle bli ännu bättre för Carlo Ancelottis lag.

Fyra mål på 14 minuter fick igång festen på arenan. Åttamålsvinsten innebar att Chelsea slog rekord för antal gjorde mål under en Premier League-säsong (103).

Chelsea 8-0 Aston Villa (2012)

Chelsea gav sina fans en tidig julklapp mot Aston Villa i december 2012. För andra gången på fyra år så gjorde Chelsea åtta mål i en hemmamatch i PL.

Fernando Torres spräckte nollan efter mindre än tre minuter och satte tonen för eftermiddagen. När domare Phil Dowd blåste för halvtidsvila så hade Chelsea gjort tre mål.

Sju olika spelare gjorde mål för Chelsea. Det som dock blev frustrerande för Chelsea är att de kunde ha gjort 10 mål om de hade varit vassare i avsluten.

Southampton 8-0 Sunderland (2014)

Southampton hade ett av Premier Leagues mest offensiva lag säsongen 2014/2015, och Saints visade sitt anfallsregister mot Sunderland i oktober 2014.

Ett självmål gav Southampton ledningen och de fyllde sen på med hela sju mål till utan någon respons från Sunderland. Det var klubbens största seger sen en lika stor seger mot Northampton Town 1921.

Sunderland släppte in 58 mål på 38 matcher den säsongen - 15% av dem kom på St Mary’s. Southampton hoppas nu kunna nå samma offensiva magi för att kunna hålla sig kvar i ligan

Manchester City 8-0 Watford (2019)

It was only a matter of time until Manchester City joined this list. Pep Guardiola’s men raced into an early lead, with five goals in the first 18 minutes at the Etihad Stadium.

Det var bara en tidsfråga innan Manchester City tog sig in på listan. Pep Guardiolas mannar tog en tidig ledning och efter 18 minuter så ledde de med hela 5-0 på Etihad Stadium.

City dominerade från början till slut, och den neutrala motståndaren satt bara och hoppades på att City skulle lyckas nå den magiska gränsen på 10 mål, men det ville sig inte. Men var inte chockad om Premier League-mästarna vinner med liknande siffror igen.

I skrivande stund ligger watford på en 18e plats, en poäng ifrån bottenplaceringen. The Hornets måste undvika liknande förluster om de ska ha en chans att hålla sig kvar i ligan!

Manchester United 9-0 Ipswich Town (1995)

Manchester United är fortfarande högst upp på listan när de kommer till Premier Leagues största seger, även om de nu måste dela förstaplatsen med Leicester. Alex Fergusons lag gjorde nio mål på Ipswich Town i mars 1995.

The Red Devils tog ledningen i den första halvleken men det var den andra halvleken där allt tog fart. United visade ingen nåd och ledde med 7-0 efter 72 minuter.

Andy Cole gjorde Uniteds åttonde och sitt femte mål för kvällen i den 87e minuten i en seger som kommer minnas av United fansen för evigt. Det känns som att det kommer ta lång tid innan vi får se en liknande seger från United igen.