Liverpool gör sin bästa ligasäsong någonsin och är på god väg att ta sin första titel under Premier League-eran. Nu kommer ärkerivalen och Premier Leagues mest framgångsrika klubb Manchester United på besök i ett klassiskt möte som ofta bjuder på oväntade resultat. 

Liverpool tog en tung seger borta mot Tottenham senast i en svängig match som kunde sluta hur som helst. Båda lagen missade en handfull chanser, och trots att Liverpool borde ha stängt matchen i den första halvleken så hade de tur att få med sig alla tre poäng efter att Tottenham missat mängder av fina målchanser i slutet på matchen. 

Salah och Mané har varit i superform hela säsongen och oddsen är låga på att de fortsätter sin målproduktion mot United. Men en spelare som har fått målskyttet att lossna och som nätade mot Tottenham är Bobby Firmino, och ett speltips på fotboll är han fortsätter sin goda form. 

Liverpool är fortsatt utan mittfältsankaret Fabinho och Keita. Oxlade-Chamberlain, Henderson och Wijnaldum lär starta på mittfältet i deras frånvaro.

Längre bak i banan är Matip och Lovren fortsatt skadade så Joe Gomez lär återigen bilda mittbackspar med Virgil van Dijk. Veteranen James Milner saknas också. 

 

Manchester United fortsätter blanda och ge. Senast blev det storseger mot jumbon Norwich med 4-0 i en match där Rashford, Martial och inhopparen Greenwood återigen briljerade. Men att möta Norwich hemma är inte samma sak som att möta Liverpool borta. 

United fick tillbaka Maguire från skada inför matchen mot Norwich men har två tunga avbräck mot Liverpool. Mittfältarna Paul Pogba och Scott McTominay missar stormatchen vilket innebär att Fred antagligen kommer få bilda mittfält med Mata och Pereira, som båda gjorde det bra mot Norwich.

United är det enda laget som har tagit poäng av Liverpool i år efter en helgjuten insats på Old Trafford där Liverpool undvek förlust efter en sen kvittering. Som sagt är det här matcher där resultaten ofta är oväntade perfekta att spela oddset live på.

 

*Credit for the main photo belongs to Matt Dunham/ AP Photo*