Vi ger dig förutsättningarna inför stormötet i England! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Premier League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Liverpool var långt ifrån lika dödliga som de kan vara när de gästade Manchester United matchen mellan Englands mest framgångsrika klubbar. 

Utan en skadad Mohammed Salah på banan så kom Liverpool aldrig riktigt upp i den nivå vi är vana vid att se dem. Hans ersättare Divock Origi kom aldrig in i matchen, och det märks att laget tappar kvalitet när han inte är med. 

Trots en tam insats på Old Trafford så går det att ta med en positiv sak och det är att Alisson var tillbaka i målet. I honom har Liverpool en av världens bästa målvakter, och då det ser ut som att Mohammed Salah kommer vara spelklar till mötet med Spurs så finns det mycket som tyder på att Liverpool kommer att vara betydligt vassare än vad de var förre helgen, vilket förklarar varför Liverpool är klara favoriter  inför mötet

Tottenham har haft en usel inledning på säsongen och ligger för tillfället sjua med 12 inspelade poäng på 9 matcher. I den senaste hemmamatchen ställdes man mot ett Watford som inte har vunnit en enda match den här säsongen. Spurs lyckades med nöd och näppe få med sig en poäng efter en usel insats tack vare en sen kvittering från Dele Alli. 

Pochettino måste på något sätt vända på säsongen om han ska lyckas behålla sitt jobb och om Tottenham ska kunna nå CL-plats. Mardrömsmotstånd kan många tycka, men då vi såg United vara nära på att knipa segern förra helgen så kan det även vara ett perfekt läge för Tottenham komma in som underdogs. 

Med en storseger i Champions League i ryggen så är det svårt att säga var man har Tottenham. Högstanivån är otroligt hög, men när de spelar så dåligt som de har gjort de senaste veckorna så ser de ut som ett av ligans sämsta lag. Frågan är vilket Tottenham som dyker upp på Anfield. 

 

*Credit for the main photo belongs to Kirsty Wigglesworth / AP Photo*