Nu när EM är uppskjutet till 2021 så kommer vi få se flera svenska talanger ta nästa kliv i sin utveckling och vara med och konkurrera om en plats i mästerskapstruppen. Vi tar en titt på de största svenska talangerna som kan ta en plats 2021! Spana in vår sida för fotboll em odds och odds tips

Alexander Isak

Sveriges största fotbollstalang och just nu hetaste spelare hade utan tvekan varit med i truppen i mästerkapet 2020, men frågan är om hans fina säsong i Real Sociedad hade räckt till en startplats. All information pekar på att Marcus Berg hade fått fortsatt förtroende, trots Isaks framfart. 

Får han ännu en sån här säsong under bältet med 10-20 mål i spanska ligan så kan det bli riktigt svårt för Janne Andersson att hålla honom utanför elvan, framförallt med tanke på Marcus Bergs ålder och klubblagsprestationer. 

Dejan Kulusevski

Säsongen 2019/2020 har verkligen varit Kulusevskis säsong, och om det inte vore för Isaks succé så hade han varit den svenska talangen på allas läppar.

Dejan har gjort en grym säsong för Parma och Juventus valde att öppna plånboken i Januari och köpte loss honom från Parma för €35 miljoner.

Det är tveksamt om han hade kommit med i truppen 2020, men håller han samma nivå under 2020/2021 så kommer han säkerligen spela in sig i landslagstruppen inför mästerskapet. 

Mattias Svanberg

I skuggan av Kulusevski och Isak så har Mattias Svanberg gjort en fin säsong för sitt Bologna. Han spås vara det svenska mittfältets framtid tillsammans med Kulusevski och kan, likt sin kollega i Parma, vara aktuell för truppen 2021.

*Credit for the main photo belongs to Vadim Ghirda / AP Photo*

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.