5 - Dribblingsräden mot NAC Breda

Zlatan fick hela Europas ögon på sig i Ajax efter att han bjöd på ett drömmål mot NAC Breda. Ibra stod för en gammal hederlig dribblingsräd som man förknippar med spelare som Ronaldo och Maradona.

 

4 - Skottet mot Anderlecht

Efter sina år i Milan så var det dags för Zlatan att hoppa på PSGs megaprojekt. Zlatan dominerade franska ligan under sin tid i Frankrike och stod återigen för flertalet otroliga mål. Ett av de absolut snyggaste kom i CL mot Anderlecht. Ett jätteskott från distans som är ett av de snabbast uppmätta skotten som gått i mål någonsin. 

3 - Klacken mot Bologna

Ett makalöst mål från Seria As då bästa spelare. Inter dominerade Serie A när Zlatan var där och vi var bortskämda med snygga mål från Sverige bästa spelare genom tiderna under hans tid i Milano. Klacken mot Bologna är bara ett av flera snygga mål i Intertröjan, men det är nog det snyggaste.

2 - Klacken mot Italien 2004

Sverige var dominerat av Italien i gruppspelsmatchen i EM 2004. Italien var favoriter till att vinna gruppen, men tack vare Zlatans sena konstmål så ordnade Sverige 1-1 och gick vidare från gruppen som gruppsegrare.

1 - Bicicletan mot England

När nya nationalarenan invigdes så var det självaste England som bjöd på motståndet. I vanlig ordning så klev Zlatan fram och gjorde hela 4 mål, varav det sista är det snyggaste målet han någonsin har gjort - en bicicleta 

*Credit for the main photo belongs to Antonio Calanni / AP Photo*

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.