Ishockey är en av Sveriges mest populära sporter. Vi har en högklassig inhemsk liga i SHL. Men drömmen för de flesta ishockeyspelarna är ändå att ta sig till amerikanska hockeyligan NHL. Sverige är en av de största exportörerna av spelare till NHL.

På grund av den rådande pandemin i världen har starten av årets NHL säsong skjutits upp. När NHL väl sätter igång kommer vi få en fullspäckad säsong med 82 matcher och många tillfällen för att kamma hem vinster med betting.

Bästa Ishockey-tipsen:

  1. Ishockey Betting Tips

  2. Hockey Betting Tips

 

Allmänt betraktat som det ”snabbaste spelet på jorden”. På många sätt är det den perfekta sporten för neutrala - med en unik blandning av fart, styrka och skicklighet, samt det sporadiska slagsmålet!

Numera är ishockey en etablerad sport runt om i världen. Naturligtvis är NHL fortfarande det ultimata målet för alla blivande unga stjärnor, men tips om ishockey är allmänt tillgängliga över hela Europa, även på SHL i Sverige.

Att spela på ishockey är väldigt enkelt och spelare kan hitta vår bästa tipsguide för ishockey betting och nhl betting nedan. Ingenting slår riktigt ishockeys intensiva natur och det rankas verkligen som en av de mest spännande sporterna.

Ishockey Betting Tips

Om du är en ivrig spelare på sportbetting kommer du nästan säkert att vara bekant med de flesta av ishockeyspelsmarknaderna. Vissa är unika för sporten men majoriteten är mer generella.

Först och främst kan du satsa direkt på ett lag för att vinna en tävling. Till exempel kan du satsa på Luleå för att vinna Champions Hockey League i de senaste tipsen och oddsen för ishockey.

Ishockey-världsmästerskapet är det största årliga evenemanget, med de bästa internationella lagen som tävlar om världsdominans.

Under tiden är ishockey en enastående händelse vid vinter-OS, men spelare måste vänta på speltips för ishockey eftersom detta äger rum vart fjärde år.

När du satsar på ett lag för att vinna en specifik match, var försiktig med de olika spelen på matchen. Om man tippar på vinst efter fulltid betyder det att ditt val måste vinna matchen i slutet av den tredje perioden.

De flesta bettingsajterna tillåter dock spelare att satsa på ett lag för vinst inklusive övertid, vilket ger spelare extra säkerhet när de satsar på ishockey.

Som det är fallet med många amerikanska sporter, kan spelare hitta spridda odds för att satsa på ishockey. I huvudsak ger detta dig en möjlighet att öka oddsen på en favorit om du förväntar dig en bekväm seger - detta är mycket populärt bland fans av NHL-bettingtips.

Det sista alternativet för ishockeyspel som är allmänt tillgängligt är för totala antalet mål. Om du förväntar dig ett spel med många mål kan du spela "överspel". Det här är särskilt användbart om du inte är säker på att något av lagen ska vinna matchen.

Hockey Betting Tips

Men det handlar inte bara om NHL. Det finns ett brett utbud av ligor och tävlingar för ishockeyfans att engagera sig i - med matcher som äger rum dagligen runt om i världen.

Här i Sverige har vi SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan som de största ligorna.

Med olika priser som erbjuds under hela kampanjen är det det ultimata målet att vinna SHL-titeln. Fjolårets vinnare Luleå Hockey får ses som största favoriterna. Men det finns många andra utmanare som vill peta ner Luleå från toppen såsom Färjestad, Frölunda, Rögle och Skellefteå AIK.

Det som är bra med SHL är att det är en jämn liga och det är svårt att tippa vinnaren. Detta gör att man kan kamma hem en storvinst vid val av ett lag som vinnare som inte räknas som en av förhandsfavoriterna.

Ishockey är en sport som är fartfylld och det blir ofta många mål i matcherna. Det är alltid intressant att se vilka som gjort flest mål och assist. Ett möjligt spel på det är vem som lyckas vinna poängligan under säsongen.

Vi har även ett VM i Ishockey nästa år i Belarus/Lettland. Troligen kommer inte NHL släppa iväg spelare för den turneringen och vi kommer få se många stjärnor från SHL.

Sverige är en av de stora favoriterna till den turneringen även om man kommer sakna de största stjärnorna från NHL, som Bäckström, Forsberg, Karlsson och många andra. Detta ger chansen till lite mer okända spelare att visa framfötterna. Spana in oddset för många olika livespel på vår hemsida.

*Credit for the main photo belongs to Jeffrey T. Barnes, AP Photo*