Det är match mellan två engelsktalande rivaler i VM 2022.

Matchen spelas den 25:e november kl 20.00 på Al Bayt Stadium. 

England kommer in till mästerskapet med väldigt bra insatser dem senaste åren. EM 2020 som var det senaste stora mästerskap de spelade tog de sig hela vägen till final. 

Nu har man fått till en bra grupp med spelare där man har Kane som stjärna. De yngre spelarna som var lite för torra bakom öronen i det senaste mästerskapet har hunnit växa till sig lite grann.

Det gör att England är stora favoriter till att vinna VM i år.

USA har ett intressant lag på gång och man spelar en sevärd fotboll. Det är högt tempo med ett aggressivt försvarsspel. 

Detta lär göra att vi får se ett väldigt intressant möte mellan dem här lagen.

Spana in oddset på massor av matcher på 888sport!

England tog en enkel seger i öppningsmatchen med hela 6-2 mot Iran. Det var i ärlighetens namn inte någon riktig värdemätare och England fick bra matchträning och en boost i självförtroende.

Det var nog extra viktigt för spelare som Maguire och Stones som inte får mycket speltid i sina klubblag. I och med att England hade avgjort matchen mot Iran väldigt tidigt kunde också tränare Southgate vila sina nyckelspelare i den andra halvleken.

Pulisic

USA spelade riktigt underhållande fotboll mot Wales senast men kändes lite oerfarna vid vissa situationer där man drog på sig onödiga gula kort.

Mot ett mer erfaret England kan det bli kostsamt om man inte är försiktiga. USA har många fina unga spelare som är väldigt optimistiska i sitt spel men det är något man måste tygla här.

Pulisic kommer bli nyckeln för amerikanerna som vanligt och han måste sättas i spel i dem rätta ytorna.

Det här lär bli en otroligt underhållande match där det främst kommer bli USA som ökar tempot i matchen. Det kommer nog leda till att England också kommer ryckas med.

England är starka på fasta situationer och har väldigt farliga hot i sitt kontringsspel. Det gäller för USA att man inte blir alltför aggressiva och går bort sig i försvarsspelet.

Vi tror på många mål i den här matchen och det kan sluta hur som helst.

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

England: Pickford; Trippier, Stones, Maguire, Shaw; Bellingham, Rice, Mount; Saka, Kane (c), Sterling 

USA: Turner; Dest, Zimmerman, Ream, Robinson; Musah, Adams, McKennie; Weah, Sargent, Pulisic

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.