Det är match mellan Nederländerna och USA i åttondelsfinalen i VM 2022.

Matchen spelas den 3:e december kl 16.00 på Khalifa International Stadium. 

Nederländerna tog sig komfortabelt till åttondelsfinal som gruppetta. Även om det var en lätt grupp så måste jobbet göras.

Men här i slutspelet kommer man få bekänna mer färg och man behöver förbättra spelet. En spelare som imponerat är Cody Gakpo som imponerat med mål i varje match hittills i VM.

Det gör att England är stora favoriter till att vinna VM i år.

USA har varit en intressant bekantskap under detta mästerskap. De spelar en offensivt sevärd fotboll och man har lyckats ta sig vidare till slutspelet.

Detta lär göra att vi får se ett väldigt intressant möte mellan dem här lagen. Det kommer inte bli en enkel match för Nederländerna om det var någon som trott det.

Spana in oddset på massor av matcher på 888sport!

Nederländerna har blandat och gett men fick med sig resultaten i gruppspelet vilket var det viktigaste. Det var ingen bländande fotboll man spelade men Van Gaal har fått ordning på försvarsspelet.

I offensiven saknas dock ideer och tränaren har haft svårt att hitta den rätta konstellationen. Nu är storstjärnan Depay tillbaka och det var viktigt att han fick lite välbehövlig matchträning mot Qatar senast.

En Depay i form kan göra att det klickar för Nederländernas offensiv.

Adams

USA har varit ett av dem bästa lagen i den här turneringen om man endast kollar på prestationerna i den första halvleken.

Riktigt vad det beror på är svårt att peka på då det troligen är på grund av olika faktorer. I matcherna mot Wales och Iran tog man ledningen vilket troligtvis ledde till att man drog sig tillbaka för att behålla ledningen.

Men det känns också som att USA tar ut sig alldeles för mycket fysiskt och man kan inte bibehålla sitt spel över 90 minuter.

Det kan straffa sig nu när man möter bättre motstånd då USA har haft svårt att konvertera det fina spelet till mål framåt.

Den här matchen blir nog en målfattig match då Nederländernas spel hackar och USA har svårt att sätta dit chanserna.

Vi tror att det här blir en tajt affär med ett avgörande i förlängningen.

888sport erbjuder massvis med fotboll odds.

Troliga startuppställningar

Nederländerna: Noppert, de Ligt, Van Dijk, Ake; Dumfries, de Jong, de Roon, Blind; Gakpo; Bergwijn, Depay

USA: Turner; Dest, Zimmerman, Ream, Robinson; Musah, Adams, McKennie; Weah, Sargent, Pulisic

*Alla bilder i artikeln tillhör AP photos*  

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.