Trav Odds

3 KEEPSAKE BOKO
SP
4 MANGAS COLORADAS
SP
8 BOOTS HANSON
SP
Visa startlista

Trav Odds

Att spela på travet var länge något som enbart kunde göras på särskilda utvalda platser eller direkt på banan. Numera är det bara ett blekt minne av en svunnen tid. Det som tidigare var så bra i spelbutiken, har nu blivit ännu bättre på nätet.

Idag finns det trav hos 888sport, där du får höga odds och många gånger kan se loppen via livestreaming. Med andra ord har du ett fritt val att spela betting på travet hos ett oberoende spelbolag som jobbar för att du ska få den perfekta balansen av spänning och underhållning. Det som tidigare var en spelkupong att fylla i, har numera blivit live betting och snabba spel online.

Det du kan spela på är naturligtvis de stora internationella travloppen. Dessa finns även på hemmaplan, då Sverige år efter år visat sig vara ett av de länder som har det bästa inom travsporten. Det du kan spela på är naturligtvis vinnare och plats, samt vid vissa tillfällen kombinera spel över flera lopp, precis som på en vanlig traditionell spelkupong. Skillnaden på denna moderna och mobilvänliga bettingsida, är att allt sker den digitala vägen. Detta gör att du trivs som spelare och gärna kommer tillbaka till nästa sköna travlopp.

Stora Svenska Travlopp med Odds

Naturligtvis kommer vi på 888sport alltid att vara med när det stora händer inom travsporten. När det gäller den svenska delen av världens stora händelser inom travsporten, kommer detta inte att gå av för hackor. Vad säger du om att få en komplett täckning av Elitloppet som är den största svenska tävlingen inom travsporten? När detta lopp går av stapeln är det roligt att vara travspelare. Här handlar det alltid om stora favoriter, men när du ser att de faller och har lagt ditt oddsspel på en outsider. Ja, det är då det smäller till i vinstkassen.

Utöver Elitloppet som alltid blir bäst att spela genom att lägga pengar på live betting och kolla in loppet via livestreaming, finns det mycket mera stora svenska travhändelser under året. På denna bettingsida finner du bland annat Kusk-VM, Svenskt Travderby samt Svenskt Travkriterium.

Naturligtvis kommer du också att få bra spel och höga odds på trav när jubileumspokalen och Hugo Åbergs Memorial går av stapeln. Som du ser är detta bara en liten del av trav Sverige. Går du sedan utanför landets gränser så finns det inte längre några gränser för dig som spelar betting på travet hos 888sport.

Bästa Utländska Travtävlingar

När det gäller det internationella som händer inom travsporten är detta naturligtvis i vissa fall lite större än det svenska. Här kan du bland annat räkna med full täckning, live betting samt höga odds på Prix d´Amerique, som är det största franska loppet travsporten har att erbjuda.

Naturligtvis har du sedan det största inom amerikansk travsport, som bär namnet Hambletonian, vilket också är något du inte vill missa. När du vill ha det bästa inom travsporten för online betting, väljer du alltid spel och höga odds hos 888sport.

Varför är trav betting på nätet bättre än spelkuponger

En av de stora anledningarna till att betting på trav är bättre på nätet än hos ett ombud är friheten att spela. Här får du oftast ett större spelutbud och flera olika marknader att spela på. Detta samtidigt som du oftast får ett bättre och högre odds på dina spel. Kanske kan du ännu inte vinna storkovan i form av flera miljoner online hos ett fristående spelbolag, men bara tiden kan utvisa hur stort travbetting online verkligen kan bli. Under tiden kan du alltid hämta sportnyheter och speltips för trav på 888 blogg.

Vi använder cookies för att ge dig en personlig upplevelse & reklam. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår cookiepolicy. Läs mer här.